Obligaties

Veelgestelde vragen

TRANSACTIEKOSTEN


18. Moet ik transactiekosten betalen aan DuurzaamInvesteren om obligaties te kunnen kopen?

Transactiekosten (Informatiememorandum pagina 55)

Bij het doen van een Inschrijving betalen Obligatiehouders éénmalig transactiekosten aan DuurzaamInvesteren voor gebruik van haar infrastructuur en administratiediensten. Deze kosten bedragen 2,0% (incl. BTW) over de Hoofdsom. Omwonenden worden uitgezonderd van het betalen van transactiekosten mits de Inschrijving van de Omwonende voldoet aan de vereisten zoals uiteengezet in paragraaf 3.3 (Bijzondere positie Omwonenden)


19. Wie is DuurzaamInvesteren?

DuurzaamInvesteren (www.duurzaaminvesteren.nl) is het grootste crowdfunding platform voor duurzame energieprojecten in Nederland. DuurzaamInvesteren helpt het team van Windpark den Tol met het organiseren van deze ‘burgerparticipatie’.


Als u wilt investeren in obligaties van Windpark den Tol dan kunt u zich hiervoor inschrijven via de website van DuurzaamInvesteren. Op deze website heeft Windpark den Tol een eigen pagina.


Uw inschrijving wordt geregistreerd in het systeem van DuurzaamInvesteren. Uiteraard investeert u niet in DuurzaamInvesteren maar rechtstreeks in Windpark den Tol.